Asa Central Osiguranje - PRELOADER

Ostvareno 100 miliona KM premije osiguranja – jedinstven rezultat ASA CENTRAL osiguranja

14.11.2023
Ostvareno 100 miliona KM premije osiguranja – jedinstven rezultat ASA CENTRAL osiguranja

Ostvareno 100 miliona KM premije osiguranja – jedinstven rezultat ASA CENTRAL osiguranja

ASA CENTRAL osiguranje d.d. je prvo osiguravajuće Društvo u Bosni i Hercegovini koje je dostiglo premijski prihod veći od 100 miliona konvertibilnih maraka u jednoj poslovnoj godini.

Mjesec i pol prije isteka poslovne godine ostvarena je premija u iznosu od 100 miliona KM.

Tim povodom, u ime osiguranja, direktor agencijskog kanala prodaje Emir Đulabić je uručio poklone zastupniku osiguranja i osiguraniku koji su zaključili polisu sa kojom je prvi puta u historiji dostignut ovaj rezultat. Zastupniku u osiguranju je uručen sat, a osiguraniku poklon vaučer za sistematski pregled u partnerskoj ustanovi ASA CENTRAL osiguranja Eurofarm Centar Poliklinici.

NEDIM DELIC I EMIR DULABIC

Zastupnik ASA CENTRAL osiguranja, koji je ugovorio spomenutu polisu osiguranja, gospodin Nedim Delić je kazao: „Godinama sarađujem sa ovom domaćom osiguravajućom kućom. Čast mi je što sam dio ove velike priče, a posebno mi je drago što je baš moja polisa zaokružila veliki broj od 100 miliona KM. Zahvaljujem timu ASA CENTAL osiguranja na dosadašnjoj saradnji, ali i na ukazanom povjerenju te poklonu. Nastavljamo saradnju i idemo obarati nove rekorde“.

Gospodin Eldin Pita, osiguranik koji je osvojio poklon vaučer, je kazao kako je godinama vjeran ASA CENTRAL osiguranju, jer ima dobru i kvalitetnu uslugu, dostupnu u bilo koje doba dana.

ELDIN PITA I EMR DULABIC

„Ovaj uspjeh rezultat je timskog rada u duhu našeg slogana „spojeni povjerenjem". Čestitamo gospodinu Deliću i gospodinu Piti. Zahvaljujemo se ostalim kolegama na uspješnom radu i rezultatu, kao i svim našim  osiguranicima“,  izjavio je Feđa Morankić, Predsjednik Uprave Društva ASA CENTRAL osiguranje d.d. 

Poziciju najvećeg osiguravajućeg društva u BiH, ASA CENTRAL osiguranju je donijela infrastruktura kojom raspolaže. Nju čini mreža od više od 200 prodajnih mjesta u BiH, lanac od 64 stanice za tehnički pregled te više od 850 uposlenika. ASA CENTRAL osiguranje ostaje prvi izbor za građane i kompanije u BiH kada je u pitanju sigurnost. Pripadnost ASA Grupi i saradnja sa ostalim članicama klijentima osiguranja nudi potpuniji pristup finansijskoj sigurnosti i zaštiti zdravlja te jedinstvenu vrijednost za cijelu zajednicu. Skoro otvaranje ASA Bolnice, prve privatne opće bolnice u Bosni i Hercegovini omogućiti će zajedničko kreiranje novog proizvoda dopunskog zdravstvenog osiguranja.