Asa Central Osiguranje - PRELOADER

ASA CENTRAL osiguranje

O Društvu

Kao najveće osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini, ASA CENTRAL osiguranje d.d., brinemo o klijentima, zaposlenicima i partnerima te im pružamo sigurnost, povjerenje i zadovoljstvo. Kvalitetnom uslugom osiguranja naših klijenata u skladu s njihovim potrebama i željama koja je praćena digitalizacijom poslovnih procesa, kontinuiranim ulaganjem u edukaciju i razvoj djelatnika stvaranjem atmosfere povjerenja i pravednosti, želimo biti prvi izbor pri odabiru osiguranja, djelatnicima poželjan poslodavac, a poslovnim subjektima poželjan poslovni partner.

„S više od 500 zaposlenih, 121 poslovnicom u 5 prodajnih regija, preko 60 modernih stanica tehničkog pregleda, dostupnosti putem naših online servisa i strateški važnim sjedištima u Sarajevu i Ljubuškom, Društvo ASA CENTRAL osiguranje d.d. ima veliku rasprostranjenost, proizvode neživotnog osiguranja u skladu s potrebama i željama klijenata u cilju najbolje zaštite osiguranika, konstantan rast premije osiguranja, obrazovane i stručne djelatnike. Našim klijentima pružamo najviši nivo zaštite kroz proizvode osiguranja kreirane u okviru zakona, što nas čini društveno odgovornim prema zajednici u kojoj djelujemo, a „Spojeni povjerenjem“ između nas kao osiguravatelja i naših osiguranika spona.

Misija

Najveće smo domaće osiguravajuće društvo, koje ujedinjenjenim snagama kroz brigu o klijentima, partnerima i zaposlenicima, pruža sigurnost, povjerenje i zadovoljstvo. Spojeni povjerenjem, ponosni na raznolikost, tržišnu dostupnost i liderstvo, osiguranicima i partnerima nudimo jedinstven pristup kvalitetnoj i brzoj usluzi.

Vizija

Koristeći vlastite potencijele, snagu grupe, savremene metode upravljanja, želimo postati i ostati lider na tržištu osiguranja. Suočeni s trendovima na tržištu i u društvu, kontinuiranim ulaganjem u edukaciju i razvoj na svim nivoima te stvaranjem atmosfere povjerenja i pravednosti, kreiramo bolje okruženje unutar naše kompanije. Razvijajući postojeće prodajne kanale i proizvode osiguranja, kreirajući nove, kao što je životno osiguranje te potpunom digitalizacijom poslovnih procesa, želimo postati sinonim za vrhunsku uslugu.

Vrijednosti

Naše vrijednosti su pravičan način poslovanja, osjećaj pripadanosti organizaciji, međusobno poštovanje, te visoka radna etika. Tako ispunjavamo vlastite ciljeve, a klijente uz inovativan i moderan pristup vodimo ka ispunjenenju njihovih potreba.